Sports Performance

Drik kaffe og opnå bedre resultater i forbindelse med sport.

Ny forskning viser, at den sorte drik får både motionister og eliteidrætsudøvere til at udholde og præstere mere. Samtidigt er kaffen et naturligt produkt, hvilket sjældent er tilfældet med de ellers så populære og meget anvendte energidrikke.

Det er ikke kun tankerne, der flyder bedre mandag morgen efter en god kop kaffe. Ny international forskning på området viser, at koffeinen i kaffe kan have en række gavnlige effekter på sportspræstationer. Ved aktiviteter som løb, cykling og roning kan koffein medvirke til at forbedre præstationen og ved sportsgrene, hvor man skal præstere kort og eksplosivt, kan kaffe hjælpe med at booste kroppens ydeevne.

Dansk Kaffeinformation udsendte den 8. maj 2013 en pressemeddelelse på emnet. I pressemeddelelsen bakker både Team Danmark og overlæge Kjeld Hermansen fra Medicinsk Endokrinologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, op om budskabet.

Klik her og læs pressemeddelelse og faktaark.

For yderligere viden og information om emnet – besøg www.kaffe-helbred.dk, hvor de nyeste forskningsresultater, studier, m.m. er tilgængelige.