• Log ud

  • Cirkulære 38 2018

    Cirkulære 38 (14. september 2018)

    Furan eksponering i kaffe

    Vedhæftet følger ECF mail af den 6. september 2018 (18TECH35) med ”Accepted Manuscript” fra Food Chemistry vedrørende ”The Yeretzian and Rahn Study on the impact of consumer behaviour on furan and furan-derivative exposure during coffee consumption”. Det drejer sig om en sammenligning mellem forskellige bryggemetoder og foretrukne indtag (drinking preferences).

    Filterkaffe udviste det laveste niveau for furan derivative extraction.

    Andre bryggemetoder omtales også.

    Koncentrationen af furan i det bryggede produkt falder væsentligt ved nedkøling.

    Se i øvrigt detaljerne i det fremsendte.

    Dagsorden for TRC-møde i ECF den 11. oktober 2018 i Bruxelles

    Vi vedhæfter ECF’s mail af 13. september 2018 (18TECH38) bilagt dagsorden for ovennævnte møde.

    Med venlig hilsen/Yours faithfully,

    Advokat Niels Gade

    Link til tilhørende dokumenter